Národní kuchyně
Více
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové noky do polévky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvovo-hrášková polévka
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka ze sušených hub
Hlívová polévka se strouháním
Sýrová česnečka
Brokolicová polévka s celerovými haluškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní segedínský guláš
Zeleninová polévka
Česneková polévka s bramborami
KRŮTÍ MASO
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
TĚSTOVINY
Špagety s brokolicovou omáčkou
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie