Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Ovesná kaše s pohankou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
Smetanová Hokkaido polévka
RYBÍ SALÁTY
Ledový salát s tuňákem
KOLÁČE
Dýňový mřížovník
Oříškový koláč
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Nepečený jablečný dort s oříšky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Brokolicovo- sýrový salát
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie