Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
Ořechový koláč s tvarohem a zapékaným sněhem
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Strouhání - zavářka do polévky
Hlívová polévka se strouháním
Makový koláč se švestkami
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Drobenka
Nanukové řezy
Rumový ořechovo-kakaový řez
Ořechový řez s kávou
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
Jahodové Míša řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit