Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Těstoviny s dušenou zeleninou
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dip s medvědím česnekem
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie