Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Bramborový prívarok s koprem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené brambory s raným zelím
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s medvědím česnekem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Koprová smetanová polévka
Zeleninová polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie